Om Lundhede - SE

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare kom Internetbutiken på och kundkretsen växte till hela landet. Från 2012 är den fysiska butiken stängd, men internetbutiken fortsätter.

Internetbutik www.lundhede.com startades 1999 i samarbete med webmaster Tom Kruse och sålunda startades en ny era - med möjligheten att en mycket större kundkrets fick tillgång till Lundhedes stort urval av kvalitetsplanter och ett brett utbud av ursprungliga trädgårdsartiklar och hantverk. - Under 2012 öppnas en ny webbutik i samarbete med MCB, Holstebro.

I mars 1998 anställdes trädgårdsmästaren Ellen Margrethe Mikkelsen. Ellen Margrethe har en mycket bred och grundlig utbildning bakom henne, hon har jobbat i flera stora plantskolor i Danmark och i en trädgårdskultur i England, och hon har tidigare arbetat på Lundhede arbetat i blomstavdelningen på Gasa i Holstebro.


Jens far Hans Jacob Andreasen har genom åren varit en ovärderlig hjälp i Lundhede.

År 2010 var trädgårdsrådgivare Aksel H. Sørensen anställd för att göra havritningar, lära kurser och skriva artiklar och nyhetsbrev.


I 2019 förvärvades Lundhede.com av HaveOasen A / S. Webshopen förvaltas fortfarande av Jens. Varorna är packade av HaveOasas anställda och Jens själv.Bolagets (juridiska) namn: "HaveOasen A / S"